Sunday, November 11, 2012

Buat pengubat rindu



Aku banyak nak citer. Pasal haru biru masa 1st day balik. Pastu esoknya kena gi sepital dan farhan mengamuk sakan kat sepital. Nantilah. Bila dah sihat sikit dan ada masa aku buat update ok.

Posted via Blogaway

7 comments:

  1. Macam dah besar dah si farhan nih... Jadi ibu sibuk yer ? Tak sempat nak hapdet blog dah yer ? Hehehe...

    ReplyDelete
  2. suka! dah tak merah sgt dah mcm mula2 kuar tu...

    ReplyDelete
  3. Dah seminggu yer, kejap lagi dah pandai meniarap merangkak berjalan...tuptup sedar-sedar dah nak gi sekolah dah...:-)

    Seronok kan ada baby? Memang penat gila la masa memula, tension pun yer gak...tapi itulah kebahagiaan sebagai ibubapa sebenarnya...:-) Nanti share la yer Farhan's first few days...

    Take care!

    ReplyDelete
  4. ala ala ala.. he looks like a big boy oredi...

    ReplyDelete
  5. masyaAllah...jari2 tu nmpk macam budak dah besa!!! hehheh...ni mesti ikut size ed ni.....hhehehhe

    ReplyDelete
  6. Comelnya farhan...

    k.ina

    ReplyDelete