Sunday, August 11, 2013

Selamat Hari Raya Semua

Amacam raya? Kitorang oklah. Timing semya lari sebab ikut jadual si Farhan ni. Farhan ada masa super friendly dengan orang sampai angkat2 kening aky dan Ed sebab dia clingy sangat sebelum ni. Tapi kalau malam jek mmg fail la pasal dia tido kol 8 malam kan. So masa tu mmg merempan la kalau masih beraya lagi.
Oklah rasanya tahun ni x payahla aku update day by day update. Takde masa pon. Dari hari sebelum raya sampai 3 rd raya aku kat rumah mama di Puchong. Tahun ni x balik pahang. We probably balik later kot. 2nd raya pagi2 buta Ed dah balik kg dia temankan Mak. Aku menyusul kemudian. So now masih di kampung Ed.
Followings are some pics taken masa raye.


Susah nnk buat caption pakai phone ni.
So aku tulis jelah. gambar 1 farhan dgn baju melayu cotton beli manjakuhappy.payah nak amek gbar dia. kopiah dia buang jek. grrrr

Gambar 2 ialah farhan dgn cousin mia. mia ni cheeky sangat dan friendly. senyum sokmo. farhan ni garang kadang dia sergah2 jek mia tu. ingatkan mia nangis, sekali dia bantai gelakkan farhan haha. kiut ya amatss.

gambar 3...farhana
?
?
?
? haha

lastly. gambar meraung taknak pakai baju.

4 comments:

  1. Selamat hari raya Cekna n family :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ren. Selamat Hari raya to u too.

      Delete
  2. Salam aidil fitri & maaf, zahir & batin buat che na sefamily & oren sefamily...

    k.ina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kak Ina. Selamat hari raya ton u too. Ada amek gambar raya tak?

      Delete