Sunday, January 19, 2014

First entry for 2014

Salam korang.

Perghh dah 19hb baru nak tulis entry tahun baru. Untuk yang masih datang sini jenguk2 kalau aku ada buat update terima kasih banyak2. Walaupun takde komen tapi aku tau masih ada yg sudi jenguk aku or probably rindu kat Farhan.

Normally when a new year comes, aku akan buat reflection tentang achievements, ups and downs, hits and misses of the past year. Tapi tahun ni bila aku tengok balik tahun 2013 takde apa sangat yang significant achievemnts dr segi kerja ker, life ke travel ke kecuali being a mom to Farhan. Aku sampai jadi tak ingat dah apa yang aku lalu at work or serabut2 pindah rumah ke jual rumah ker yang jelas memori aku ialah being a mom to my son. Semua milestone dia aku ingat. Masih angau tahap maksima lagi dekat Harith Farhan ni.

Tahun ni ada banyak perkara yang aku nak selesaikan. And i have to start achieving it one by one. I have a mental timeline of what and when i want and have to achieve it. Aku doa -doa sangat yang urusan aku ni dimudahkan. Antaranya aku nak habiskan master aku semester depan. Aku nak make sure jugak biz Ms.Husna ni successfull. Sorry ye korang slow sikit upload tudung sekarang baru baik demam. Kat current work i dont know how else i can grow. Kalau ikut grade aku leh naik 1 more grade je kot and after that aku akan stagnant lah di situ sampai pencen. What a dreadful thought kan.

Aku ada buat entries lain tapi nnntila aku publish. I leave u with my precious Farhan's pic

4 comments:

  1. Farhan dah besar makin encem la..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hehehe, dia x kisah sangat org kiss2 dia tau. hihi

      Delete