Monday, June 9, 2014

Promosi Ephyra Kembali!

As Salam, 

Orang lain dah lama update pasal promosi Ephyra ni, aku baru terhegeh-hegeh nak buat. Busy sangatla. Plus, Ephyra ni memang ada steady stream loyal customernya, so aku tak perlu promo sangat, every month memang ada jek regular customer yang akan order. So sempena ulangtahun kedua Ephyra, harga sekotak Ephyra ialah RM180!! Sebelum ni discounted price memang hanya dapat kalau beli more than one box. HQ memangb tetapkan tak boleh jual less than RM197. So nilah peluang yang rugi untuk dilepaskan kalau nak cuba Ephyra. 

Pastu aku nak mintak maaf sangat-sangat pada yang email aku cakap nak jadik reseller Ephyra tu. So..so sorry. Aku terlepas pandang few emails. Yang masuk kat spam box pon ada. Jadi kalau masih berminta nak niaga kecil-kecilan tu boleh email aku again at arenaephyra@gmail.com atau lagi cepat dan efisien kalau sms/whatsapp aku di 0133650048. Kalau yang nak beli 2 atau tiga dan nak dapatkan best price silalah whatsapp aku juga. Insyallah aku bagi best price ye. Aku tak dapatla nak bg free gift. Tak sempat nak prepare. Tapi insyaAllah diskaun yang best aku boleh bagi. Terpulang pada u all ok. 

Oklah nak gi amek Farhan. Take care people. Selamat berEphyra.

3 comments:

  1. hahaha,sibuk sgt ler tu, emel pun x sempat baca dah

    ReplyDelete
  2. Nice post. Thanks to share this interesting post with us.I would love to visit this again. Thanks
    Private label reseller

    ReplyDelete