Saturday, September 17, 2016

Jom register www.mshusna.com

Assalamualaikum wbh.

Seseminggu dua ni memang dok mengadap website je. Based on our last comp meeting kami kena refocus and realign our branding, produk dan marketing. Test tu test ni. Adei akak yg dah tua ni nak install add ons itu ini dkt website mmg makan masa sikit. Alhamdulillah ada staff yg knowledgeble, resourceful dan  bersemangat maka hari-hari ada progres. Tu yg penting.

Now dah nak masuk fasa lain. Tak boleh rely on fb dan insta je. Nak kena utilize betul-betul website tu. Memang dah total revamp dah. Tambah payment gateway. Tukar look and feel. Tu pon tak 100% lagi. Tapi takkan nak tunggu perfect kan. Jalan dulu. Database pon tgh collect dr semua customer yg kami pernah pos order, dr registered members, dr zalora dan dari lazada. Nak extract tu pon berminggu-minggu tak settle sbb format berlainan. But like I said hari-hari ada progress so I am happy.

Walaupun aku ada baaanyak lagi masalah lain dalam my bisnes ni lets just focus on yg best-best je for now. Yg pahit dan perit, yg buat aku termenung panjang, yg buat aku berjurai air mata, biarlah simpan sendiri je.

Ok friends kalau nak beli baju or tudung boleh beli di www.mshusna.com  Koleksi baru office and casual wear are  coming your way this October. Why not register as member dulu dan simpan sesiap voucher diskaun  tu supaya boleh guna bila koleksi baru sampai hehe. Oh ya dan most item are in SALE now bersempena dengan website baru.  Ni linknya tau www.mshusna.com

2 comments:

  1. Great. Now id you want to know about the Male Infertility then you can easily visit this blog post.

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete