Monday, March 25, 2013

Jangan klik

Kawan2 kalau nampak ada cam contest ke apa ke tak payah click ok. Apart from nuffnang and Littlewhiz jangan click apa-apa ye. Dekat opis aku tak nampak tak mender-mender tu. Bila kat pc kat rumah baru nampak. Cam suspicious lak. Cam adware jek. so jangan click ok. Aku dah report kat blogger. See what they say.

2 comments:

  1. aku kecit ati dgn nuffnang.huhu
    x tahu kenapa..dia tarik aku punya status gliteriti.sedey mak incik

    ReplyDelete
  2. Lahh naper pulak. Eh aku pon nak cek ka status ku. Aku buat withdrawal lambat gak dapat ni. KO email la diorang tanya kenapa. Kalau ko ada private blog dan register kan, diorang tarik gak.

    ReplyDelete