Tuesday, March 26, 2013

Posing

Ni cousin Farhan, Abang Baby. Kelakar jugak, cousin Farhan yang dah 5 tahun ni masih dipanggil Baby, whilst Farhan yang baby tak dipanggil baby. Panggil Farhan jek dek cousins dia, aki dan Neni. Ni gaya posing favorite Abang Baby.
 
Yezzaa


Macam2 gaya tapi tetapla tangan cam tu kan.


Ingat abang baby je boleh, haaaa amek ni.. 


--
--
--
--
--

Hehe same tak? Sama tak? Tak sama?

Ok adjust sikit, haaa sama kan. Hehehe.
 

14 comments:

  1. This entry make me laugh golek golek :) kiut gilez! both of them

    ReplyDelete
  2. Chomellll...

    k.ina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh tq aunty - kata Farhan dan baby.

      Delete
  3. hahahaha!! lawak.. aunty suke. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, aunty suka, kitorang pon suke, kata abang baby dan Farhan

      Delete
  4. erk..sepesen ngn anak dara sulung aku bergambar
    kalau belek hp aku bersepah gambar dia pesen jari kat dagu ni
    fesen apa ye?

    apapun..farhan tetap comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah ye ker,

      Anak dara ko pon ada pesen bergambar cam ni. Haaa, nanti aku tanya abang baby, pesen apakah itu ye.

      Delete
  5. Comeynya Farhan..abang baby tu pun comel. Geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer bebudak ni memng comel, cam aku kan..kan..kan.. hahhahahah

      Delete
  6. Comel...

    Hehehe... ada anak kecik jer, kita suka ambil gambar... lepas mereka besar skit, dah senyap sunyi jer kamera nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAsa kecik memang best amek gambar kan. Nanti besar diornag yg tak suka amek gambar pulak ek.

      Delete
  7. pompuannnnnnnn!!!!! aku rinduuuuu sama korang...jijie dh branak ko tau ....nama aina jesseca....ko ade? glamer sehhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yen,

      Aku dah gi visit jiji dah. Aku gi lunch hour, sampai terbabas-babas. Semangat baby dia. KO tu apa bikin senyapp jek. hahaha

      Delete