Monday, December 3, 2012

Farhan dah sebulan

Assalamualaikum wbh, 

Busy tak hengat la wei ada baby ni kan. Pastu aku ni some days sihat, some days tak berapa. Farhan ok, takdela kuat nangis sangat. Tapi babies ni kan unpredictable sikit. Kita ingat kita dah faham, tetiba dia tukar peel. 

Aku ada buat entry dekat dalam Blogaway kat phone tu. Konon semalam nak publish, tapi si Farhan bangun masa tu so tak sempat ler nak publish. Sekarang ni dia tengah tido. Aku pon tak lama dah nak habis pantang. Ada 2 kenduri lepas habis pantang. Dekat kg Ed and my kg. Ya Allah permudahkanlah perjalanan kami nanti. Aku kalau boleh taknak beria-ia masa kenduri-kenduri ni. Tak nak mender-mender yang cultural ni. Aqiqah dah buat dah. Nak bercukur pon aku tak nak ada adat-adat ni. Nak cukur, cukur jelah. Kalau ikut aku, sayang nak cukur, tapi takpelah sunat kan. Buat jelah.

Bila dah login terus takde idea nak update hahaha. Nantilah. I leave you with Farhan's pics taken the day before yesterday.

Macam boxer baru kuar dari dressing room pakai hooded robe and gloves

What are you looking at? Meh aaa gado
Adeii mama tolomgg..  sakit aaaa..
Okay people, be right back.. Stay tuned...
 

17 comments:

  1. hhehehe...baru tergerak nak sms ko...tp igt nak check blog dulu....tetiba ada gamba farhan!!! so cute la farhan...n mata die idak le sepet sgt rupenye......hhehehehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Babe,

      Memang tak sepet matanya. Sekarang lagi besar matanya.

      Delete
  2. Yeay... Dah ada gambar terkini baby farhan...chumelll... Cekna, k.ina pun sama, ada hari rasa sihat, ada hari mcm x brp.. Depends on ada angin byk x dlm bdn. Kalau baby byk berjaga mlm, esoknya mmg lesu lah. Peel baby pun sama. Ada hari fhm, ada hari x tau apa dia nak... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ina, gitula kan kak. Ada hari sihat, ada hari off sikit. Kena kuat semangat la saya ni kak. Lagi2 anak first kan. Bukannya reti sangat.

      Delete
  3. kiut...

    muka dh campur..hari tu muka fotostate jer..ekekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyer, tak cam muka aku sangat kan.

      Delete
  4. muka dah boyish dah yer..comey farhan aunty hutang hadiah awak ni..jaga mama baik baik yeah mama blom sihat betul tu, jgn notty sgt ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang lagi boyish mawar. Rambut dah terpacak-pacak. hehe

      Delete
  5. Wahh..dah sebulan yek..pejam celik pejam celik...tengok-tengok dah nak masuk sekolah pulak. Nanti you start kerja sapa jaga Farhan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. MA,

      Ed dah kena pergi taklimat sekolah Farhan tak lama lagi. Huhuhu. Hantar taska kot MA, sedih nyer MA.

      Delete
  6. Dok dua bulan tak tinggal yer ? Nak masuk kerja nanti baru tau seksanya... rindu kat anak setengah mati... padahal petang karang nak balik dah... hahaha... (bapak dia dah rasa now... tunggu mak dia rasa plak next mohth)

    p/s : Betul la... baby dah tak iras arena dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari tu tinggal Farhan few hours pon teringat ingat kak. Siap tengok video lagi, hahaha. Haru tol mak Farhan nih.

      Delete
  7. subhanallah comel sangat Farhan!!!! :D

    ReplyDelete
  8. rasa nak cium pipi dia..aku suka baby baru lahir dlm pantang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan bau diorang. Bila dah petang sikit. Masyam2 pon best.

      Delete