Sunday, June 23, 2013

Bersiaran dr Puchong


Dekat rumah neni di Puchong.  Acu Farhan dah balik for good dr Uk. Kemain byk ole2 utk Farhan. Alhamdulillah ramai org sayang. Aku tgh pam ni. Ngantuk ya amat. Tekak masih sakit. Dah 3 weeks sakit tekak.

Tadi buatkan baked pasta utk acu snd anak2 buah. 4bekas aku buat. Mama aku nampak cam byk sgt siap offer adek aku bwk blk rumah in laws dia. Aku ckp habis tu, ma. Jgn risau. Bebudak mmg dok ulang ulang mkn. Td aku tgk dr 4 bekas tinggal separuh bekas jek. Pastu br kejap dgr ed bukak casserol tu. Silap2 dah habis. Hahaha. Alhamdulillah. Dah lama x buat. Kalut sikit dgn farhan. Since ari ni ramai nak melayan, bolehla masak.

Nak gelak td,aki farhan tgh tgk tv. " Eh saper tukar channel? Kan aki tgh tgk badminton td. Farhan tukar ye."  Mmgla dia main remote sebelm tu. Terus Farhan bantai nangis. Macamla faham. Dok ingat org marah dia. Hahaha.  okla dah nak siap pam. Nak solat dan tido.

Note: Aku rasa makin kurang org bc blog aku skrang ni.  rasa cam nak tutup jek. Eh tp aku tulis sbb nak ramai org baca ker? Hahaha



Posted via Blogaway

10 comments:

  1. no no no...jgn tutup. Akak still baca tawww!!

    arc

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Aku masih baca blog ko gak. Ngeh ngeh

      Delete
  3. akak baca cuma kadang-kadang kalau pakai ipad, malas nak komen sbb susah nak type :)

    blog untuk anak anak kita baca nanti, so update je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ummi,

      Tulah, tu yang gigih gak buat update pasal Farhan. Nanti best nak baca2 balik. Now baca balik masa dalam pantang pon rindu dah hihi.

      Delete
  4. Salam cikna,

    jng aa tutup...peminat farhan ni..hehe
    tutup kalu mana ahkak nak tahu update adik farhan tu..plzz jng

    take care,
    eyyza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh,

      Farhan ada fan club kah? heheheh,
      Wokey la mana derr tutup.

      Delete