Friday, August 10, 2012

Pandalela Rinong just won Malaysia a Bronze Medal!

Congrats! Tahniah! Well done! Pandalela Rinong baru jek menang pingat gangsa acara Terjun 10M platform in the London Olympics 2012.  Trailing from behind pulak tu. After 2 dive kot, dekat tempat ke 10 rasanya. But she kept her composure and nail the last 2 dives. And on her last dive, dapat secure tempat ke-3! 1 mata je di depan tempat ke-empat dari Australia tu. So proud of you! Suke..suke..suke! Aku pon join berair mata sama dengan dia. Proud of of you Ms. flag Bearer! You go girl!

Punyalah semangat aku, I took some pictures using my BB. Haa mahal ni, live from London aku amek, dan upload terus hahaha. Excuse the qualityla ek. Excited terlebey. Amek gambar dari TV je kan.



 

6 comments:

  1. go go pandalela...u are the best

    ReplyDelete
  2. dasat..antara atlet yg tak diberi harapan pingat sejak dari mula..

    (ke, aku jek yg tak tau? huhuhu..)

    baru baca satu thread dlm fb, ada mamat ngok nak kerat anu kalo pandalela dpt pingat..tunggu jek la kuar paper kut ada org kena kerat anunya..mulut capui sungguh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oren,

      Aku rasa diorang harap gak kat Pandalela nih, that's why bg dia jadik Flag bearer. Tapi idokle harap dapat emas, cuma harap dapat medal lah. Well, happy giler aku nengok semalam, sebab dia trailing dari tempat ke-10 tu. Best2.

      Ye ker, haa silalah kerat anu ok. Lepas tu kasik kat anjing. bengong betul nak tulis2 cam gitu.

      Delete
  3. Replies
    1. Ha'ah terubat la jugak hehehhe.

      Delete